السبت، 6 أبريل 2013

بذنجان رومى مقلى

المقادير:

  2 بصله مخرطه صغير/ كوب عصير طماطم ومعهم 

ملعقتين كبار صلصه/نصف كيلو لحمه مفرومه

/ فلفل الوان احمر واصفر  و اخضر/ حبه واحده من كل

 لون ملح وفلفل وبهارات لحم وزيت و4 فصوص ثوم كبار 


الطريقه:


فى طاسه على النار حطى شويه زيت 


ثم البصل وشوحيه 

ثم ضيفى الثوم المفروم وشوحى فقط 

مش تحمير ثم 

ضيفى اللحمه المفرومه وقلبى الى ان تشرب اللحمه الماء 

الخارج منها ثم ضيفى الفلفل الالوان المقطع مكعبات 

وشوحى ثم عصير الطماطم والصلصه والملح والفلفل 

والبهارات وفى طبق بايركس او طاجن ضعى فيه شويه من 

خليط اللحمه ثم طبقه من الباذنجان المحمر ثم طبقه من 

اللحم ثم طبقه من الباذنجان المهم يكون اخر طبقه هى 

اللحمه المفرومه المعصجه بالفلفل الالوان ودخليها الفرن 

مده لا تزيد عن ربع ساعه وبالهنا والشفاء.


رسائل أحدث رسائل أقدم الصفحة الرئيسية

جميع الحقوق محفوظة العلم نور ©2013-2014 | فهـرس الـموقــع | مع تحيات مدير الموقع : محمد حسان جادو